INFORMATIE OVER ENERGETIX MAGNEETSIERADEN

MAGNETISME

Magnetisme is een natuurkundig verschijnsel en is de kracht die ontstaat door het magnetische veld van een magneet.

Alle magneten hebben een noordpool en een zuidpool. De noordkant van de ene trekt de zuidkant van de andere magneet aan. Zo ontstaat er een stroom die iets in beweging zet. Ook de aarde is een grote magneet.

Energetix gebruikt in de sieraden neodymiummagneten vanwege de mogelijkheid om hele kleine magneten hoog op te laden. Deze kunnen op een mooie manier in de sieraden verwerkt worden, zodat ze tijdens het dragen een positief effect op het lichaam. De kracht van een neodymium-magneet loopt na 100 jaar 1% terug.

 

HOE WERKT HET? 

Ons lichaam is opgebouwd uit cellen met een plus en een min, welke reageren op magneten. De cellen worden energieker en kunnen beter
hun werk doen.

Magneten hebben ook invloed op onze doorbloeding. Rode bloed-
lichaampjes hebben de neiging om bij elkaar te gaan zitten en kunnen zo minder hun werk doen. Magneten hebben invloed op het ijzer in het bloed en geven een trilling af. Het bloed wordt energieker en kan beter zuurstof, voedingstoffen en afvalstoffen opnemen en afgeven.

 

THERAPIE

Ga met klachten altijd naar een arts of therapeut. Magneten genezen niet, maar ondersteunen het lichaam voor herstel.

De kracht van de magneten valt onder de alternatieve therapiën en 
is goed te combineren. Dr. Breitenbach zegt er in haar boek Eindelijk Gezond het volgende over: “Juist de combinatie van magneetkracht met medicijnen, alternatieve producten of zelfs acupunctuur kan vaak leiden tot een synergie van geneeskundige krachten. Mensen die ziek zijn hoeven niet zelf van alles te proberen en mensen die gezond zijn kunnen wanneer zij maar willen profiteren van de weldadige effecten van een magneetsieraad of magneetaccessoire.”

 

ELEKTROSMOG

We horen tegenwoordig steeds meer over elektrosmog en de negatieve invloeden daarvan op het menselijk lichaam.

Elektrosmog is alle straling van elektrische apparaten bij elkaar, zoals een elektrische wekker, koffiezetapparaat, magnetron en computers. Ook hoogspanningsmasten, UMTC-masten en de niet meer weg te denken mobieltjes vallen eronder.

Onderzoekers gaan er vanuit dat het aard- magnetische veld verstoord raakt. Hierdoor kan het menselijk lichaam uit balans raken, waardoor er meer energie nodig is om de balans te herstellen en er minder overblijft voor lichamelijk herstel.

Zoals met alles is de ene persoon er gevoeliger voor dan de ander, maar de volgende klachten worden met elektro- smog in verband gebracht: hoofdpijn, migraine, concentratieproblemen, maag- en darmklachten, prikkelbaarheid, vermoeidheid en zelfs depressies.

 Om jezelf te beschermen tegen elektrosmog of om weer in balans te komen, kun je dagelijks een magneetsieraad dragen.

 Eén keer in de maand een magneetmassage kun je zien als een ’reset’ van het lichaam. Bijkomend voordeel is dat het ook nog eens heerlijk ontspannend is. Lees voor een eenvoudige magneetmassage die je thuis kunt geven het boek “Leer Masseren met Magneten” van Jeannette Bal.

 

CONTRA-INDICATIES:

Magneet sieraden worden afgeraden voor mensen met een pacemaker of ander medisch implantaat met een batterij in verband met het mogelijk leegtrekken van de batterij.

Vanwege de afvalstoffen die vrijkomen, wordt het ook afgeraden om tijdens de zwangerschap te beginnen met het dragen van een magneetsieraad.

Bij aanhoudende of acute klachten altijd eerst een arts raadplegen.

 

REACTIES KLANTEN:

Miljoenen tevreden klanten wereldwijd vertellen over de verbetering van vele uiteenlopende klachten. Omdat de magneten werken op het herstelsysteem en niet op een klacht is het niet vreemd dat een zelfde armband voor diverse klachten zou kunnen helpen. Iedereen is anders en kan dus anders op de magneten reageren.

Hieronder een aantal klachten waarvan de klanten na het dragen van de magneetsieraden verbetering ervaren hebben:

Hoofdpijn, migraine, concentratieproblemen, maag- en darmklachten, prikkelbaarheid, vermoeidheid, artrose, artritus, reumatische aandoeningen en zelfs (lichte) depressies, hielspoor, vochtophopingen, concentratieproblemen, onrust, overgangsklachten.

Dit is maar een greep uit een grote hoeveelheid ervaringen, staat je klacht er niet bij, vraag er gerust naar. Probeer het uit. Het zou maar helpen.


 

MATERIAAL:

De meeste Energetix sieraden zijn gemaakt van edelstaal waarin neodymiummagneten zijn verwerkt. De sieraden zijn verguld, rhodiniert, geborsteld, gepolijst al naar gelang het ontwerp van het sieraad. Daarnaast wordt er ook gebruikt gemaakt van runderleer, rubber of siliconen. Alle sieraden zijn nikkelvrij en anti-allergisch. Mocht u toch niet tegen onze materialen kunnen, dan kunt u de sieraden onder garantie voorwaarden terugsturen.

 

KOPER:

In een aantal rekbanden is koper verwerkt. Koper heeft van nature een anti-sceptische werking en geeft goede resultaten bij ontstekingsachtige klachten. Onze klanten geven aan dat het ook heel goed werkt bij migraine en overgangsklachten. Het blijkt dat vooral vrouwen koper nodig hebben. Mannen over het algemeen minder. Uitzonderingen daargelaten.

 

WAT KAN IK HET BESTE KIEZEN:

Alle sieraden hebben effect. Een armband geeft het snelste effect op de totale doorbloeding, vanwege de grote ader die door de pols loopt. Ook wordt hier het koper het snelst opgenomen. De ervaringen van klanten hebben ons geleerd dat als je een hoge bloeddruk hebt, je een armband het beste rechts kunt dragen. Heb je een lage bloeddruk draag de armband dan links. In andere gevallen, doe wat voor u het lekkerste voelt.

Draag je geen armbanden, maar liever een ketting. Kies dan voor een hanger en een ketting met een magneet. Het belangrijkste is dat je een sieraad veel en met plezier draagt. In een ketting zit over het algemeen geen koper verwerkt.

Ringen hebben het minst invloed op de doorbloeding, maar zou invloed kunnen hebben op de meridiaan banen die tot in de vingers lopen. Kies wat het beste voor u voelt. Over het algemeen geven klachten dan ook pijn in een bepaalde vinger. Op die vinger zou u dan een magneet ring kunnen dragen.

Het effect van oorbellen is voor iedereen verschillend. De een heeft er genoeg aan, een ander voelt geen effect. Mooie magneetoorbellen als aanvulling op een ander sieraad is geen enkel probleem.

Kunt u geen sieraden vanwege uw werk dragen, denk dan eens aan een enkelband, magneet zolen of het magneet hart.

 

KAN IK MEER MAGNEETSIERADEN TEGELIJK DRAGEN?


Energetix verkoopt leuke sets van armbanden met bijpassende oorbellen, ringen, kettingen en hangers. Het is dus zeker mogelijk meer tegelijk te dragen.

Het zou kunnen dat alles in één keer omdoen teveel afvalstoffen losmaakt en u zich daardoor niet zo lekker kunt voelen. Extra water drinken helpt om de afvalstoffen sneller af te voeren.

Het is aan te raden om het dragen van meer magneetsieraden op te bouwen. Begin bijvoorbeeld met een armband en voelt dat goed, draag dan een extra sieraad erbij. Zo kunt uw lichaam wennen aan de magneet energie. Het kan geen kwaad om meer te dragen.