Ervaring van Desiree

Twee jaar lang heb ik rondgelopen met vervelende plekjes in mijn gezicht. Vuurrood en later ook schilferig. Het begon naast mijn neus. Een jeukend en ook vaak flink branderig plekje.

Ik ging hiermee naar de huisarts. Die schreef mij een zalf voor voor een schimmeltje. Na een week zalven zat het plekje er nog steeds. Weer heb ik contact gehad met de huisarts en ik ben toen doorgestuurd naar de dermatoloog. Die dacht dat het een ontsteking was.

Hiervoor kreeg ik een lichte hormoonzalf. Ik moest twee weken zalven en dan moest het probleem over zijn. Oké, het was even over. Maar nadat ik was gestopt met de zalf kwam het plekje weer terug. Dus weer terug naar de dermatoloog. Er werd een stukje uit het plekje weggehaald en op kweek gezet. Hieruit bleek dat het eczeem was. Hiervoor kreeg ik een stevige hormoonzalf en een antibioticakuur van een maand.

Hierna leek het goed te gaan. Totdat een half jaar later zo’n plekje aan de andere kant van mijn neus kwam opzetten. Eerst weer wat geprobeerd met de zalf, maar elke keer kwam het na twee weken weer terug. Dus weer een antibioticakuur van een maand. Maar deze keer sloeg ook dit niet aan.

Een andere dermatoloog schreef mij een zalf voor zonder hormonen (omdat hormoonzalf te heftig was voor de gezichtshuid??). Deze zalf heeft helaas ook niks gedaan.

 

Ik ben zelf maar eens op onderzoek uit gegaan. Via google ontdekte ik websites met meer mensen die hetzelfde probleem hadden als ik. Meerdere doktersbezoeken, zalfjes en kuren verder en nog steeds eczeem. Zij zijn zelf aan het dokteren gegaan en zijn door het gebruik van Aloë Vera producten volledig van hun eczeem afgekomen!

Ik ben naar een drogist gegaan en heb mij daar Aloë Vera tabletten gekocht. En dit sloeg niet aan... Ik probeerde me voor te nemen dat ik maar gewoon moest leren leven met die plekken in mijn gezicht. Maar dit is best moeilijk. Het is niet alleen zichtbaar, maar het voelt ook nog eens heel vervelend.

 

En toen zag ik op Facebook de pagina “Anny Cactus, Passie voor leven” voorbij komen. Met hierop allemaal zuivere Aloë Vera producten. Dus ik heb een bezoekje gebracht aan de Cactus Oase om Anny informatie te vragen over deze producten.

Ik ging naar huis met een fles Aloë Vera perzik drink omdat dit een grote hoeveelheid Aloë Vera bevat (98%), en een tube Concentrate gel (90% Aloë Vera). De drink was het belangrijkste, omdat dit mijn huid van binnenuit zou zuiveren.

Ik ben begonnen met twee keer per dag de perzik drink (2x 30ml) en een paar keer per dag mijn gezicht in te smeren met de Concentrate gel. Ik ben nu 3 weken verder en mijn gezicht ziet er weer uit zoals het hoort. De eczeem is volledig weg, en ik heb zelfs geen last meer van puistvorming op mijn kin, iets waar ik ook heel veel last van had. De puistvorming werd in het begin dat ik de drink gebruikte heviger, maar dit hoort erbij. Dat is de zuiverende werking van het product. Je zal in het begin ook een verandering opmerken tijdens het toiletbezoek. Je lichaam wordt echt volledig gezuiverd.

 

Wat bij mij ook veranderd is, is dat mijn huid niet meer zo droog is. Eczeemgevoelige mensen hebben ook last van een droge/extreem droge huid. Dat was ook mijn probleem. Hiervoor gebruikte ik altijd Balneum olie om te douchen. Niks kon mijn droge huid verhelpen, alleen Balneum. Maar nu kan ik zelfs een goedkopere douche olie gebruiken.

Met de perzik drink ben ik inmiddels overgegaan naar 1x per dag, als “onderhoudskuurtje”.

 

Ik ben ontzettend blij met de Aloë Vera producten van LR Health & Beauty. De eczeem vormde een belemmering in mijn dagelijks leven. Eindelijk ben ik weer eczeemvrij. Eigenlijk is mijn hele huid veranderd. Geen droge huid meer, geen puisten meer!

 

Desiree Klaver

Ruurlo