Energetix

Magneetsieraden

 
Hoewel iemands uiterlijk niets zegt over zijn karakter, zijn mensen geneigd een goed uiterlijk te koppelen aan goede eigenschappen.
De mens doet er dan ook alles aan om zijn uiterlijke schoonheid te verfraaien. Dit kan zijn door middel van o.a. haardracht, kleding, make-up, sieraden, tatoeages en in het uiterste geval d.m.v. plastische chirurgie.
 
Het versieren van ons lichaam is waarschijnlijk al zo oud als de mensheid. De Neanderthalers bijvoorbeeld, droegen hangers met adelaarsklauwen. 
 
  
 
Sieraden vormen voor velen een vast onderdeel van het uiterlijk. Maar wat 10 jaar geleden “in” was, kan thans “uit” zijn . . . en misschien over enkele jaren weer “in”.
 
Energetix-sieraden zijn niet alleen bijzonder mooi om te zien en van hoge kwaliteit,  ze zijn ook tijdloos. Je kunt ze dragen bij dagelijkse en bij bijzondere gebeurtenissen. Menigeen die een van deze exclusieve sieraden van schitterende schoonheid draagt, voelt zich hierdoor lekkerder in zijn vel zitten.  
 
Zelfs onze hond Lobo. Kijk maar hoe trots hij daar staat met zijn versierde halsband.
 
 
 
 
!!! LET OP !!!  ERG BELANGRIJK !!!:
 
In de Energetix-sieraden zitten zeer krachtige magneten die een verstorende werking kunnen hebben op apparaten zoals pacemakers. Mensen die een pacemaker hebben wordt dan ook dringend afgeraden om energetix-sieraden te dragen. Bij ziekte is het sowieso verstandig om eerst te overleggen met uw behandelend arts/specialist voordat u overgaat tot het dragen van een magneetsieraad.Voor vrouwen in de eerste drie maanden van de zwangerschap is wellicht voorzichtigheid geboden.

 

Wist u dat de magneetkracht van moederaarde ons de mogelijkheid tot (over)leven schenkt. Ons dagelijks leven wordt tot in de kleinste atomen hier sterk door beïnvloed, zowel voor het menselijk als het dierlijk organisme. Hierdoor is magnetisme de kracht waarvan de energie voor orde zorgt in het universum.

Deze maakt het mogelijk dat sterren en planeten zich met uitzonderlijke precisie door het heelal bewegen. Feit: zonder magnetisme is er geen leven op aarde mogelijk.

 

Hoewel mensen zich lekkerder in hun vel voelen, zijn magneten geen geneesmiddel!