MSM Body Gel

Snel geabsorbeerde, koelende gel crème voor gestresste spier- en gewrichtsdelen. - 60% Aloe Vera gel, een speciale MSM zwavelverbinding, berendruif bladeren en wilgenbast extract - Geeft de huid stevigheid en elasticiteit

€ 26,99

  • MSM Gel met Aloe Vera voor spieren en gewrichten

    De term MSM staat voor ‘Methyl Sulfonyl Methaan’. Dit is een zwavelverbinding die in bijna alle levende organismen voorkomt. MSM heeft de biochemische vorm van zwavel die het best beschikbaar is voor het menselijk lichaam. MSM onderhoudt het vermogen van het organisme om de celvernieuwingsprocessen en de wondheling te verzorgen. MSM bevordert de weefseldoorlaatbaarheid. Het is bewezen dat MSM de flexibiliteit van de membranen en de doorlaatbaarheid van de cellen vergroten. De weefsels zijn hierdoor soepeler en de drukverschillen van de cellen worden kleiner waardoor het pijngevoel vermindert.

    Gel creme tegen pijnvermindering

    MSM body Gel wordt door velen gebruikt als gel crème tegen pijn bestrijding. Het heeft het vermogen om pijn te laten verdwijnen of verminderen wanneer het plaatselijk wordt gebruikt. Het geneest wonden sneller omdat de werking van zwavel celdeling bevorderd. Het wordt goed opgenomen door de huid en voedt de huid. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

  •